zaterdag 30 oktober 2010

A gift from the heart


Mijn favoriete kleur is toch wel paars of lila, Ik maak graag kaarten in deze kleur dit keer een kaartje met een stempel uit de herfstkit van magnolia, het papier is van ??? en Bo bunny ik heb de randjes met distress inkt bewerkt zo ook de randjes van het afdrukje. het tekst stempeltje is van de wintercollectie 2009. De bloemen en blaadjes zijn van marianne design (creatables) wat anders? ik ben er dol op en deze is echt geweldig, en ook weer bewerkt met distress inkt.
Fijn weekend verder.

vrijdag 29 oktober 2010


Hier is hij dan mijn eerste distress kaartje! Voor mijn verjaardag heb ik distress inkt gehad en daar ben ik mee aan de slag gegaan, en dat is nog niet zo makkelijk! Ik zou eigenlijk een workshop moeten volgen om het onder de knie te krijgen dus daar ga ik maar naar op zoek. Het stempeltje is van de Action! jaja ze hebben weer hele leuke kerststempels voor 1,35 euro! en wel 4 verschillende pakjes. het kaartje is blauw parelmoer en is net als het dessinpapier ook van de Action! Ik heb er kerst creatables bij gebruikt en bewerkt met stickles. Ik ben er helemaal weg van.
groetjes Danielle

dinsdag 26 oktober 2010

snow white


Allereerst excuses voor de slechte foto, Helaas is mijn fototoestel kapot! snik snik.
Dus ik moest het even met een andere doen en ook nog eens in het donker. Mischien kan ik er morgen nog een betere foto van maken.
De stempel van Magnolia is van vorig jaar uit de kerstcollectie (ik vind hem geweldig) Ik heb hem vorig jaar kado gedaan aan mijn schoonmoeder Dus ik profiteer er ook van met wat afdrukjes. Hij is ingekleurd met copic markers en de textstempel is ook van Magnolia en die komt uit de winterserie. De Ijssterren zijn creatables van marianne design Ik heb ze alleen even door de lijm en kerstsneeuw gehaald. op de hoeken heb ik hotfixsteentjes geplaatst. Ik vond hem weer erg geslaagd en jullie?

vrijdag 15 oktober 2010

Teapot


Deze kaart heeft me heel wat uurtjes plezier bezorgd. Het was heel veel werk om het uit te snijden en te borduren. maar ik ben er blij mee! Het voorbeeld komt uit het magnolia magazine herfst

kerst met magnolia


Yes de stempels uit zweden waren binnen afgelopen week en dat vond ik zo vlak voor mijn verjaardag een heel leuk kadootje voor mezelf. Ik ben meteen aan de slag gegaan en dit is het eerste resultaat. Het kaartje is in bruintinten en het papier komt van de serie van vorig jaar. Tja ik had nog zoveel over dus dat moet eerst maar eens op.
De stempels zijn echt geweldig en allemaal voor de kerst te gebruiken. Deze tekst stempel zat er ook bij.