woensdag 30 maart 2011

Best friend



Beste vrienden, We hebben ze allemaal nodig.
Deze keer heb ik een easel kaart gemaakt maar dan een ronde vorm.
Het papier is van vintage paperblok van de action. De stempel is van magnolia "Brother and Sister"
Ik heb ze met copics ingekleurd en uitgestanst met een spellbinder. Achter het plaatje wit lint geplakt en een taart rondje met versamark bestempeld en bestrooid met zilveren embossingpoeder.
Ook de roosjes heb ik hiermee bewerkt.
De grote roos op de onderstekaart heb ik zelf gemaakt.
Ik heb de kaart afgemaakt met een paar rhine stones.
Met deze kaart doe ik mee met de magnolia down under challenge (klik op de link)
magnolia challenge shabby chic

zaterdag 26 maart 2011

Voorjaarskaartje


Dit is mijn kaartje voor dit weekend, Ik wilde hiermee aan de magnolia down under challenge gaan doen maar op een of andere manier lukte dat niet om een goede link toe te voegen, en daarvan heb ik ook deze sketch.
Ik heb nog nooit eerder met sketches gewerkt maar het was leuk om te doen en ga dit zeker nog eens doen. Ik ben een groot fan van Magnolia. Het stempeltje is meen ik van vorig jaar, maar het kan ook net zo goed een jaar eerder zijn want de tijd gaat zo hard! Ik heb het papier van het vintage blok van de action. echt geweldig! daarop een taart rondje en het stempelafdrukje. Ik heb een spellbinder gebruikt en dat gesponst met oranje verf. De bloemetjes zijn van joy craft. ze blijven geweldig. de blaadjes zijn ook van joy. en de vlinders is een mini ponsje. Het geeft me een vrolijk voorjaarsgevoel zeker met het weer van de afgelopen dagen.
dit is de link naar de challenge http://www.magnoliadownunderchallenges.blogspot.com

Fijn knutsel weekend.

zaterdag 19 maart 2011


Zo eindelijk weer een kaart gemaakt, soms heb je van die weken dat je er gewoonweg niet aan toe komt, en meestal maak ik in de weekenden kaarten maar vorige week 2 dagen naar Danny zijn voetbal geweest en dan schiet het maken van een kaart er gewoon bij in. Ik moet nu echt aan de slag want er liggen nog 2 kaarten te wachten want er gaan er 2 verhuizen en daar wil ik ook iets speciaals voor maken.
Dit kaartje heb ik gemaakt met een stempel van magnolia, de celebration Tilda. Haar heb ik met de copics ingekleurd en een spelbinders frame gebruikt op de afbeelding. ook heb ik een swirl gebruikt en die iets over de stempel geplakt vond ik wel leuk. Ik heb een paar glansdruppels gebruikt voor een leuk effect. Het papier is van een blok vintage van de Action, er zitten heel veel leuke velletjes in. De onderkant van de kaart heb ik geponst met een martha steward pons.
Het is lekker weer dus ik ga morgen lekker het zonnetje in. Vanmiddag ook al gedaan het was heerlijk.

zaterdag 5 maart 2011

circus tilda


Deze kaart lag al klaar, ik had alleen nog geen tijd gehad om te plaatsen, De stempel is Circus Tilda, de bloemen zijn al oudere creatables maar ik vind ze geweldig, de blaadjes ook, Daarachter heb ik een rondje gestanst met een nestabilitie, dat heb ik bewerkt met versamark lijm inkt, dat bestrooid met zilverpoeder en met de heattool ge-embossed. de binnenkant met paarse inkt en een sponsje bewerkt. Het papier is 1 dezelfde, ik heb het eerst helemaal beplakt en daarna een strook van de achterkant overheen gedaan en dat weer met lint omwikkeld en strass steentjes gebruikt.

I like it, en jullie?
Morgen ga ik niets doen in hobbyland, want we gaan lekker een dagje naar de Hiswa