woensdag 23 juni 2010

Trots, trots



Ik ben eigenlijk heel trots hoe deze kaart gelukt is, ik heb hem nagemaakt uit het magnolia magazine, met een eigen "touch" natuurlijk maar ik ben zeer tevreden. Het kleuren vond ik ook goed gelukt met de copics. De stempel is van Magnolia versierd met stickles, De rand heb ik met een prikpen en inkt bewerkt, De tekst heb ik geprint, en de kaart is verder versierd met bloemetjes en lint. het papier is van sei en magnolia. hier en daar een hotstone en klaar is de kaart. oh ja het papier is eigenlijk blauw maar ik heb het gesponst met witte verf, misschien niet goed te zien op de foto maar wel in het echie. Groetjes Danielle

zaterdag 19 juni 2010

Geslaagd!!!!


Het is weer de tijd van examens geweest en afgelopen week zijn er dus ook een hoop geslaagd! De straat hangt vol met vlaggen met tassen. Ik moest weer volop kaarten maken Deze kaart heb ik voor Mandy gemaakt, van de camping.
Het papier is van een disneyblok van de action. het is een classic blok met hele mooie motieven. De stempel is van magnolia een leuke swirl erbij en veel stickles gebruikt. De vlinder is van de cuttlebug.

donderdag 17 juni 2010

kaartje voor een meisje van 8


Ik vind hem geweldig! Deze kaart heb ik gemaakt voor de dochter van een vriendin van mij ze is 8 geworden. Ik heb 2 zijdig tilda papier gebruikt en in het midden de daisy cuttlebug folder gemarkeerd met roze copic. toen een rand gestanst met twee spellbinders. De stempel is van magnolia. en de bloemetjes zijn zelfgemaakt met een bloemenpons. Ik vond het gewoon jammer om hem weg te doen.
groetjes!

zondag 6 juni 2010


Hallo hier ben ik weer eens, Ik heb de laatste tijd nietzoveel achter de computer gezeten en ook niet zoveel kaartjes gemaakt. Het was te lekker weer en van die kaartjes die ik heb gemaakt ben ik ook nog eens vergeten een foto te maken, erg he? Van deze kaart heb ik dan wel een foto gemaakt maar ik ben echt vergeten naar wie ik hem heb gestuurd. wil degene zich nog even melden hihi?? Afijn ik kan wel vertellen wanneer ik hem heb gemaakt dat was op de camping ik heb een afdrukje ingekleurd met de copics toen heb ik witte flowersoft op de bloemen gedaan en toen de lijm droog was met twee soorten oranje copics op zitten deppen. Vind het resultaat erg leuk. Het papier was ook nog een restje, ik heb het al eerder eens in een kaart verwerkt en de randpons is van martha Stewart. Ik vond hem erg leuk