vrijdag 20 november 2009


Het is alweer een poosje geleden dus het werd tijd voor een kaartje, Afgelopen week veel kaarten gemaakt met mijn schoonmoeder, we hebben 4 prachtige kerstkaarten gemaakt, ik had ook nieuwe stempels gekocht o.a. deze gorjuss girl, is ze niet schattig.

zaterdag 14 november 2009


Weer een lief magnolia kaartje, Ik zit nog steeds te wachten op de winterkit van 2009 dus ga ik maar met de stempelafdrukjes van vorig jaar aan de slag. Deze achtergrond is van de magnolia winterserie het frame is van de nestabilities en bewerkt met distress inkt. De bloemen uitgeponst en bewerkt met glitterlijm. Is het geen schatje?

Achtergrond met stempelinkt en spons bewerkt


Zo daar ben ik weer eens met een kaartje, niet dat ik stilgezeten had maar ik was mijn fotokaart kwijt en kon dus geen foto's maken. Dit kaartje Heb ik gemaakt met het nieuwe magnolia papier op de achtergrond en een magnolia stempel uit de winterkit van 2008 het middelste dessinpapier heb ik bewerkt met de martha steward pons. het stempelplaatje ingekleurd met copics en de achtergrond heb ik met een sponstechniek bewerkt. goudlintje erbij en leuke bloemen die met stickles zijn bewerkt.

zondag 1 november 2009

kerstkaartje

Het weekend bezig geweest met het maken van deze kaart, ik kon hem niet meteen afmaken want als je werkt met glitterlijm moet het even een nachtje drogen vandaar. Zaterdagavond dus de bloemetjes gestempeld ( stempels van Eline 3d stamps) op wit en groen papier gedistressed met zwarte inkt en in elkaar gezet met een witte brad. toen de glitter erop en laten drogen.Vanmiddag de kaart afgemaakt met een dessinpapier en kerstlint. een met kraaltjes geregen touwtje met een embellishment en de bloemetjes erop. de letters zijn met de cuttlebug gemaakt.