vrijdag 30 oktober 2009

Pons bloemen

Gisteren kreeg ik de Cards Only binnen, weer een en al kerstkaarten maar er stonden schatjes tussen en van een bepaalde kaart was ik helemaal weg die met de bloemenpons. Even tussen mijn spullen kijken en met 1 nieuwe ponserbij kan ik nu een bloemenstapeltje maken. De achtergrond is door de cuttlebug gehaald maar dat zijn meestal smalle stukken papier ik heb ze gewoon 2x door de cuttlebug gehaald zodat heel het papier geembossed is.
Dus meteen uitgeprobeerd en voila het resultaat!

dinsdag 27 oktober 2009

Martha Steward pons

Ja ik heb er een! een Martha Steward pons! Ben er druk mee in de weer geweest en heb een leuk scrapkaartje gemaakt in combo met de spellbinders mal die ik pas nieuw heb.

Kerstkaartje


woensdag 21 oktober 2009

Hallo Allemaal,
Ik zal me even voorstellen, Ik ben Danielle Baars en 40 jaar ( goh voor het eerst dat ik dat zo op schrijf ben namelijk net 1 weekje geen dertiger meer maar dat terzijde. Ik maak al een aantal jaar kaarten en het is begonnen met simpele 3d kaarten daarna weer een stapje verder met borduren, daarna borduren met kraaltjes en tegenwoordig scrap ik graag kaarten en stempelen vind ik ook een ontzettend leuke techniek. De copic markers zijn favoriet bij mij en ik ben op dit moment verslaafd aan de spellbinders. hieronder zal ik mijn kaartenverzameling tonen en als ik een nieuwe kaart af heb zal ik hem op de site zetten